Kies het type QR-code

Deel je website

Voorbeeld

Het scannen van de QR-code stuurt u door naar de gewenste website

You’ll be able to edit your QR code after payment, with even more design options!

Boost je bedrijf en je ideeën met QR-codes!

QR-codes vormen de brug tussen de fysieke en digitale wereld, waardoor je unieke ervaringen kunt creëren rondom je project en je merk.

QR-codes voor al je gebruiksscenario‘s, je verbeelding is de enige beperking.

Maak eenvoudig je QR-codes in een paar klikken met onze configurator.

Pas je ervaring aan naar je eigen kleuren, van de QR-code tot de landingspagina na het scannen.

Volg met precisie het effect van je QR-codes tijdens je communicatiecampagnes.

Ik ben nieuw met QR-codes!
Wat moet ik weten?
Fijn dat je het vraagt! Hier zijn een paar basisprincipes om je op weg te helpen.
Een QR-code werkt net als een streepjescode, zodra deze gescand wordt, onthult het een heleboel informatie en maakt het mogelijk om tekst weer te geven, een webpagina, een telefoonnummer... Je smartphone heeft waarschijnlijk een QR-code scanner geïntegreerd.
QR-codes (Quick Response-codes) zijn uitgevonden in Japan in 1994 door Denso Wave, een dochteronderneming van Toyota, om snel en efficiënt de productie van reserveonderdelen in de fabrieken van het merk te volgen. QR-codes zijn ontworpen om sneller en efficiënter te zijn dan traditionele streepjescodes, waarbij meer informatie in een kleinere ruimte kan worden opgeslagen.
QR-codes wonnen snel aan populariteit in de jaren 2000. Ze werden eerst overgenomen door Japanse mobiele operators om gebruikers in staat te stellen multimedia-inhoud naar hun mobiele telefoons te downloaden en werden later wereldwijd overgenomen. In de loop der jaren werden ze gebruikt in gedrukte media, zoals kranten en tijdschriften, om lezers in staat te stellen snel toegang te krijgen tot online inhoud. Daarna evolueerden ze om nieuwe functies toe te voegen, zoals de mogelijkheid om mobiele betalingen te doen en persoonlijke informatie op te slaan, zoals contactgegevens.
Tot op de dag van vandaag worden ze gebruikt in een breed scala aan contexten, zoals reclame, musea, evenementen, restaurants, openbaar vervoer, enz.
Ze zijn een uiterst efficiënte en handige manier om informatie op te slaan en over te dragen.
QR-codes zijn de meest efficiënte en handige manier om informatie op te slaan en te verzenden. Voor een individu, een winkelier, een merk, is het een uitstekend instrument om de echte wereld en de digitale wereld met elkaar te verbinden. Of het nu gaat om het promoten van uw bedrijf, het vereenvoudigen van registratie voor een van uw evenementen, het delen van bestanden of het verbeteren van uw persoonlijke merk... er is een QR-code die past bij uw behoeften!
Meer weten
Wij bieden een breed scala aan dynamische QR-codes aan. Dit betekent dat je op elk moment de inhoud ervan kunt wijzigen zonder ze telkens opnieuw te hoeven afdrukken! Met onze applicatie kun je een oneindig aantal QR-codes maken om aan al jouw behoeften te voldoen. Begin met een sjabloon, pas het naar wens aan en volg vervolgens de prestaties ervan met gedetailleerde statistieken.
Ontdek al onze QR-codes
Hoe werkt het?

Wij laten je zien hoe in slechts

3 eenvoudige stappen
Selecteer welk type
We bieden er tientallen aan, aangepast aan al jouw behoeften.
1

Stuur URL in voor jouw QR-code

Bijv .: https://yourwebsite.com

Met deze QR-code wordt deze URL geopend.

Kleur punten

#4c00ff

Met deze QR-code wordt deze URL geopend.

2
Vul de details in
In een paar klikken via onze configurator, waarmee je je QR-code kunt aanpassen op de achtergrond en op het formulier.
Download de QR-code
Ons systeem stelt je in staat om in realtime de statistieken van het gebruik van je QR-code bij te houden. Je kunt het ook naar wens aanpassen, zelfs na de creatie ervan.
3

© 2023 - 2024 - Laravel

Alle rechten voorbehouden