Valitse QR-koodin tyyppi

Jaa verkkosivusi

Esikatselu

QR-koodin skannaus siirtää sinut haluamaasi verkkosivustoon

You’ll be able to edit your QR code after payment, with even more design options!

Tehosta liiketoimintaasi ja ideoitasi QR-koodeilla!

QR-koodit ovat silta fyysisen ja digitaalisen maailman välillä, mahdollistaen sinulle luoda ainutlaatuisia kokemuksia projektisi ja brändisi ympärille.

QR-koodit kaikkiin käyttötarkoituksiisi, vain mielikuvitus on rajasi.

Luo helposti QR-koodisi muutamalla klikkauksella konfiguraattorillamme.

Räätälöi kokemuksesi väreihisi, QR-koodista sen skannaamisen jälkeiseen sivuun.

Seuraa tarkasti QR-koodiesi vaikutusta viestintäkampanjoissasi.

Olen uusi QR-koodien käyttäjä!
Mitä minun pitäisi tietää?
Hienoa, että kysyit! Tässä muutama perusasia, joka auttaa sinua aloittamaan.
QR-koodi toimii kuin viivakoodi, kun se skannataan, se paljastaa paljon tietoa ja mahdollistaa tekstin, verkkosivun, puhelinnumeron jne. näyttämisen... Älypuhelimesi todennäköisesti sisältää QR-koodin lukijan.
QR-koodit (Quick Response -koodit) keksittiin Japanissa vuonna 1994 Toyota-konserniin kuuluvan Denso Waven tytäryhtiön toimesta, jotta varaosien tuotantoa voitaisiin seurata nopeasti ja tehokkaasti brändin tehtailla. QR-koodit suunniteltiin olemaan nopeampia ja tehokkaampia kuin perinteiset viivakoodit, tallentaen enemmän tietoa pienemmässä tilassa.
QR-koodit saavuttivat nopeasti suosiota 2000-luvulla. Ne otettiin ensin käyttöön japanilaisilla matkapuhelinoperaattoreilla, jotta käyttäjät voisivat ladata multimedia-sisältöä matkapuhelimiinsa. Myöhemmin ne otettiin käyttöön kaikilla maailman alueilla. Vuosien mittaan niitä käytettiin painetussa mediassa, kuten sanomalehdissä ja aikakauslehdissä, jotta lukijat voisivat nopeasti päästä käsiksi verkkosisältöön. Sitten ne kehittyivät sisältämään uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuus tehdä matkapuhelinmaksuja ja tallentaa henkilökohtaisia tietoja, kuten yhteystietoja.
Tänään niitä käytetään laajalla valikoimalla eri tilanteissa, kuten mainoksissa, museoissa, tapahtumissa, ravintoloissa, joukkoliikenteessä jne.
Ne ovat erittäin tehokas ja kätevä tapa tallentaa ja siirtää tietoa.
QR-koodit ovat tehokkain ja kätevin tapa tallentaa ja välittää tietoa. Yksilönä, jälleenmyyjänä tai brändinä se on erinomainen työkalu yhdistämään todellinen maailma ja digitaalinen maailma. Olipa tarkoituksenasi markkinoida yritystäsi, helpottaa rekisteröitymistä tapahtumaan, jakaa tiedostoja tai parantaa henkilöbrändiäsi... on olemassa QR-koodi, joka sopii tarpeisiisi!
Lisätietoja
Tarjoamme laajan valikoiman dynaamisia QR-koodeja. Tämä tarkoittaa, että voit muuttaa niiden sisältöä milloin tahansa ilman että sinun tarvitsee tulostaa niitä uudelleen joka kerta! Sovelluksemme avulla voit luoda rajattoman määrän QR-koodeja vastaamaan kaikkia tarpeitasi. Aloita mallipohjasta, mukauta se mieleiseksesi ja seuraa sen suoritusta yksityiskohtaisilla tilastoilla.
löydä kaikki QR-koodimme
Miten se toimii?

Näytämme sinulle, miten vain

3 helppoa askelta
Valitse haluamasi tyyppi
Tarjoamme niitä kymmenittäin, jotka on sovitettu kaikkiin tarpeisiisi.
1

Lähetä URL QR-koodille

Esimerkki: https://sivustosi.com

QR-koodisi avaa tämän URL-osoitteen.

Pisteiden väri

#4c00ff

QR-koodisi avaa tämän URL-osoitteen.

2
Täytä tiedot
Muutamalla klikkauksella konfiguraattorimme kautta, joka mahdollistaa QR-koodin mukauttamisen taustalleen ja lomakkeelleen.
Lataa QR-koodi
Järjestelmämme mahdollistaa QR-koodisi käytön tilastojen reaaliaikaisen seuraamisen. Voit myös muokata sitä vapaasti, jopa sen luomisen jälkeen.
3

© 2023 - 2024 - Laravel

Kaikki oikeudet pidätetään